Powered by LauwersDesign

Pagina niet gevonden

Ga naar de homepagina

Uitzending NTR

Wanneer is het sinterklaasjournaal?
Het sinterklaasjournaal is van maandag 13 november t/m dinsdag 5 december elke dag om 18.00 uur bij NPO Zapp op 3. Het Sinterklaasjournaal van de NTR doet verslag van de actuele ontwikkelingen en achtergronden rondom de intocht, het verblijf en de verjaardag van de Goedheiligman in Nederland. De presentatie vanuit de studio is zoals altijd in handen van Dieuwertje Blok. Verslaggevers in het land zijn Jeroen Kramer en – een nieuw gezicht – Charlie Chan Dagelet. Op zondag is steeds het weekoverzicht te zien. Daarnaast wordt Het Sinterklaasjournaal meerdere keren per dag herhaald op NPO Zapp en NPO Zapp Xtra. Alle afleveringen zijn terug te kijken via sinterklaasjournaal.nl, zapp.nl en schooltv.nl.
 
Hoe laat wordt de intocht 18 november uitgezonden?
De NTR doet live verslag in de speciale - extra lange - aflevering van het Sinterklaasjournaal. De uitzending, ook weer bij NPO Zapp op 3, begint om 12.00 uur en duurt tot ongeveer 13.15 uur. Op het digitale themakanaal NPO Zapp Xtra is de intocht met gebarentolk te volgen.

Komt de intocht ook verder in het nieuws?
Ongetwijfeld. De Sinterklaasintocht wordt door heel Nederland bekeken en ook de media zullen daar de nodige aandacht aan besteden.

Op welke zender wordt de intocht uitgezonden? 
Op NPO3.

Kun je op de radio ook meeluisteren met de intocht?
Ja, op NPO3.